Καλώς ήρθατε στο "ELPISNIKI", σε μία ασφαλή έκταση 13 στρεμμάτων θα βρείτε γήπεδα ποδοσφαίρου, καφετέρια και sports caffe, αίθουσα εκδηλώσεων και παιδικών πάρτι, παιχνίδια παιδικής απασχόλησης, ένας μεγάλος, άνετος ασφαλής πολυχώρος αφιερωμένος για τη διασκέδαση όλης της οικογένειας.

Παράλληλα λειτουργεί η πρότυπη σχολή ποδοσφαιρου "Chania Goalkeepers - ELPISNIKI" με εξειδίκευση τη θέση του τερματοφύλακα, αδειοδοτημένη και πιστοποιημένη από το ελληνικό κράτος.

Γήπεδα ποδοσφαίρου

Κλείστε με την παρέα σας ένα από τα 6x6 7x7 - 8x8 - 11x11 γήπεδα μας και απολαύστε το ποδόσφαιρο σε όλα τα μεγέθη!

Σχολή ποδοσφαίρου

Η "Chania Goalkeepers - ELPISNIKI" είναι πιστοποιημένη σχολή ποδοσφαίρου από το Ελληνικό κράτος, με εξειδίκευση τον τερματοφύλακα, τα μαθήματα μπορούν να είναι ατομικά ή να πραγματοποιούνται σε μικρά γκρουπ, η σχολή δε σχετίζεται με κάποια ακαδημία ή ομάδα και στόχος της είναι να προσφέρει στο ποδοσφαιριστή τη μέγιστη δυνατή βελτίωση στο μικρότερο δυνατό διάστημα

Καφετέρια | Sports Cafe

Στη καφετέρια μας υπάρχει NOVA TV & COSMOTE TV, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ομάδα σε έναν άνετο χώρο με οθόνη προβολής 3x2 μέτρα υψηλής ευκρίνιας 

Σχολικές εκδρομές

Στις ασφαλές εγκαταστάσεις μας δεχόμαστε σχολικές εκδρομές χωρίς καμία χρέωση, όπου τα παιδιά προστατευμενα θα διασκεδάσουν ανέμελα παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα σε ενα από τα γήπεδα μας, ενώ οι δάσκαλοι θα απολαμβάνουν δίχως έγνοιες κάποιο ρόφημα ή σνακ. Όταν οι μικροί μας φίλοι κουραστούν από το πολύ παιχνίδι, μπορούν να προμηθευτούν αναψυκτικά ή σνακ και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για επιπλέον παιχνίδι

Αίθουσα εκδηλώσεων

Διοργανώστε μοναδικές εκδηλώσεις στην μοναδικής διακόσμησης αίθουσα μας!

Παιδικά πάρτι

Ελάτε να διοργανώσουμε το ποιό αξέχαστο παιδικό πάρτι, το έμπειρο προσωπικό μας, τα γήπεδα, οι παιδκές ενασχολήσεις καθώς και η αίθουσα με το χωριό των ινδιάνων μέσα στη ζούγκλα, σε συνδυασμό με το προσεγμένο και νόστιμο μενού, θα αφήσουν αξέχαστες εντυπώσεις στους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους σας 

τελευταία νεα
#
Η Chania Goalkeepers ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων όλων των αγωνιστικών τμημάτων, από τα τζούνιορ έως το ανδρικό τμήμα του ιστορικού Θησέα Περιβολίων . Η Chania Goalkeepers ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ του Θησέα Περιβολίων, καθώς και τον προπονητή - τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών Βαγγέλη ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στους προπονητές μας.
#
Η Chania Goalkeepers ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει την εκγύμναση και προπόνηση του τερματοφύλακα της ομάδας του Αστέρα Χαλέπας Στέλιο ΧΑΤΖΗ. Παράλληλα, η Chania Goalkeepers θα παρέχει και τις εγκαταστάσεις του Elpis Niki για τις προπονήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας.
#
Η Chania Goalkeepers ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Α.Ο Παλαιόχωρας, αναλαμβάνοντας την ατομική προπόνηση και βελτίωση των τερματοφυλάκων της Α’ ομάδας Κωνσταντίνου ΓΥΠΑΡΗ και τον Αντώνιου ΣΥΡΟΚΑΚΗ. Η Chania Goalkeepers ευχαριστεί τον προπονητή Βασίλη ΠΑΠΑΔΑΚΗ και το Δ.Σ του Α.Ο Παλαιόχωρας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στους προπονητές μας και παράλληλα εύχεται στον Κώστα ΓΥΠΑΡΗ και Αντώνη ΣΥΡΟΚΑΚΗ να είναι υγιείς και να εκπληρωθούν οι στόχοι τους.
#
H Chania Goalkeepers ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία με το Δ.Σ της ομάδας Α.Ο Κεραμειά και θα παρέχει τις εγκαταστάσεις του Elpis Niki για τις προπονήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας.